0
Evroliga

head coach Ergin Ataman Euroleague Final4 semi final, Olympiacos - Efes Olimpijakos, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ATAMAN SIGURAN U TRIJUMF PROTIV ZVEZDE: „Znamo kako se stiže do pobeda – recept nećemo menjati!“

Objavljeno: 06.10.22 u 18:15

Kreću u odbranu titule.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19.30 časova gostuju u Istanbulu dvostrukom aktuelnom šampionu EvroligeAnadolu Efesu.

Turski klub u ovom duelu ima apsolutnu ulogu favorita, ali upravo to može biti prepreka za ekipu Ergina Atamana.

Trener šampiona Evrope govorio je za medije pred meč.

Kreće nova sezona, ali su ciljevi i ambicije ostali isti. Želimo da se borimo za odbranu evropskog trona. Tome ćemo težiti. Kao i uvek, idemo korak po korak, a svaka utakmica je od vitalnog značaja na putu ka cilju koji smo zacrtali. Prva prepreka je Crvena zvezda. – započeo je trener Efesa, pa nastavio:

Head coach Ergin Ataman
Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22
Beograd, 08.04.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

– Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Sve utakmice u elitnom takmičenju su takve. Zvezda je promenila roster u odnosu na prošlu sezonu, ali je formirala izuzetno jaku ekipu. Znamo kako se stiže do pobeda. Recept nećemo menjati. Odbrana mora da bude na izuzetno visokom nivou, jer iz dobre odbrane, dolaze laki poeni iz tranzicije, dolaze otvorene pozicije za šut. Očekujem veliku podršku navijača, a cilj je jasan, želimo pobedu na startu Evrolige. – zaključio je Ataman.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter