0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SVE JE SPREMNO ZA POVRATAK CRNO-BELIH U EVROLIGU: Željko upozorava na jednog igrača – „On odlučuje sve na terenu!“

Objavljeno: 05.10.22 u 19:15

Veliko uzbuđenje kod navijača.

Košarkaši Partizana sutra započinju svoj put u Evroligi. Prvi protivnik je ekipa Albe koju prema svim prognozama smeštaju u donji dom tabele ove sezone. Ipak, to neće zavarati Željka Obradovića i njegove momke koji maksimalno ozbiljno pristupaju ovom meču.

Kreće Evroliga, igramo u Berlinu protiv tima koji je počeo nemačko prvenstvo, odigrali su dve veoma dobre utakmice, veoma zanimljive. – započeo je Obradović.

Kaže da je prednost tog tima što dosta godina igraju zajedno.

Ono što je veoma tipično za tu ekipu je da imaju izvanredne automatizme u njihovoj igri, da igraju sa dosta izmena, sa dosta igrača, da je to tim koji već godinama igra zajedno. Upravo iz tog razloga imaju te automatizme o kojima pričam. U svakom trenutku znaju kako će da odreaguju odbrambeno i napadački. – rekao je trener Partizana.

Ipak, posebno ističe jednog igrača.

Imaju jednog izuzetnog igrača, u pitanju je Luk Sikma, on je praktično čovek koji dosta toga odlučuje na terenu, ali ne samo on, imaju zaista dobre igrače, možda ne toliko poznate širokoj košarkaškoj javnosti ali su zaista izvanredan tim. – zaključio je najtrofejniji trener Evrolige.

Takođe dodao je i da je zdravstveni bilten dobar. Madar će putovati sa ekipom i dobro je. Osim već standardno odsutnih Avramovića i Smailagića, sa ekipom neće ići Gregor Glas koji će imati specijalan tretman u ova dva dana. Podsećamo, Slovenac je tek izašao iz povrede.

Meč Albe i Partizana na programu je u petak od 20 časova.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter