0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

„SIGRAN SAM DA ĆEMO POBEDITI FERENCVAROŠ“: Ivanić puca od samopouzdanja: „Obećavam da ću biti kao i prethodne sezone!“ (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.22 u 12:42

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak na svom stadionu dočekuju ekipu Ferencvaroša iz Budapešta. Crveno-beli još uvek ne znaju za trijumf u grupnoj fazi Lige Evrope, a idealnu priliku za prekid crnog-niza, četiri meča bez pobede u Evropi, vide protiv mađarskog predstavnika. Mirko Ivanić se uz trenera Milojevića našao na konferenciji.

Sjajna igra, koliko ste spremni za takvu igru, da ponovite?

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Mislim da će biti drugačija utakmica nego u Novom Sadu. Vratio sam se, sada sam potpuno zdrav, dobro se osećam na terenu. Mogu da obećam navijačima da ću biti kao i prethodne sezone. Ono što mogu da uradim jeste da igram kao što sam igrao. Kod prvog gola su mi saigrači asistirali, može svako iz tima da napravi razliku, siguran sam da ćemo pobediti, ne vidim razlog da bude drugačije“.

Svesni ste da je ključan meč sutra, kakva je atmosfera?

„Svesni smo da pored dva poraza, i dva čudna meča nismo očekivali da ćemo biti u ovoj situaciji. Ovaj meč je upravo onaj za hvatanje priključka. Ova grupa tek treba da upozna Zvezdu u pravom obliku. Ubeđen sam da će tek videti kakva smo ekipa“, potom je nastavio:

„Što se tiče atmosfere ona je odlična, imali smo vremena da dignemo nivo treninga na ovoj pauzi. Ja sam stvarno pozitivan oko svega što se dešava, stvarno vidim veliki napredak i siguran sam da će se to sutra videti.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter