0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RENDULIĆ PRED REVANŠ SA OMONIJOM: Čeka nas znatno teži meč nego u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.22 u 10:37

Omladince Crvene zvezde danas od 16 časova očekuje revanš meč prvog kola Lige šampiona za mlade protiv Omonije.

Svoja očekivanja pred bitan susret izneo je šef stručnog štaba crveno-belih bisera – Zoran Rendulić.

„Termin je dosta specifičan. Doputovali smo dva dana pred utakmicu, praktično posle meča sa Voždovcem. Najgori period u fizičkom i psihološkom smislu, ali smo odradili trening, kako bi se što pre navikli na uslove. Neki igrači su radili malo više, a neki malo manje – oni koji su u subotu igrali veći deo utakmice. Momci nisu ni spavali previše, jer smo rano ustali i imali smo težak put. Odradili smo trening oporavka, ali nas čeka i taktičko uigravanje danas“ počeo je Rendulić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nešto drugačija klima i vremenski uslovi neće previše uticati na spremnost igrača.

„Vreme ne može da utiče previše na našu igru. Mislim da čak i nije toliko drugačije. Poslepodne je dosta prijatnije. Mislim da su uslovi potpuno normalni i za njih i za nas. Nije prevelika razlika u odnosu na Beograd. To nam neće predstavljati problem.“

Istakao je Rendulić da nema opuštanja, ali i naglasio da je pred ekipom težak izazov.

„Sigurno da nas čeka mnogo teža utakmica nego u Beogradu, iako smo tamo imali crveni karton skoro celo drugo poluvreme. Drugačije oni igraju ovde kod kuće i mislim da je u neku ruku za nas dobro što je završeno samo sa 1:0. Posle crvenog kartona, bili smo stabilni, agresivni defanzivno. Nećemo se opustiti ni malo. Čeka nas znatno teži meč nego u Beogradu, tako da neće biti nikakvog opuštanja. Spremni smo!“ podvukao je Rendulić.

Podsećamo vas da su izabranici Zorana Rendulića slavili u prvoj utakmici u Beogradu rezultatom 1:0, pogotkom Luke Stojsavljevića. Strateg crveno-belih Zoran Rendulić je na Kipar poveo 20 fudbalera, to su: Jovan Miladinović, Bogdan Marinković, Kosta Nedeljković, Stefan Leković, Aleksej Vukičević, Nemanja Vidojević, Bratislav Marić, Petar Graonja, Luka Bošković, Nikola Stanković, Ignjat Brajić, Luka Lečić, Mlađan Ivanković, Lazar Đurić, Mateja Radonjić, Aleksa Cvetković, Boris Matić, Stefan Miladinović, Luka Stojsavljević i Stefan Radujko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter