0
Evrokupovi

FOTO: RB Leipzig

‘RED BUL DAJE TI KRILA’: Dinamo pao sa bele tačke, Seltik poražen u Nemačkoj! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.22 u 20:44

Od 18:45 odigrana su dva duela u okviru Lige šampiona, a na oba meča slavili su domaćini!

Lajpcig je na svom terenu dočekao Seltik i tom prilikom upisao svoje prve bodove u ovoj sezoni Lige šampiona. Poveli su u 27. minutu preko fantastičnog Nkunkua, što je ujedno bio i jedini pogodak u prvom delu susreta. Samo što je počelo drugo poluvreme, gosti stižu do izjednačenja – precizan je bio Žota. Ipak, do kraja susreta na terenu je postojala isključivo jedna ekipa. Golovima Andrea Silve – Lajpcig stiže do tri boda i tako zadržava nadu da mogu do nokaut runde Lige šampiona.

Termin od 18:45 danas je bio dobar za klubove koje sponzoriše Red Bul moglo bi se reći, jer je pobedu zabeležila i ekipa Salzburga u duelu sa Dinamom. Jedini pogodak viđen je u 71. minutu, kada je sa bele tačke precizan bio Okafor. Dinamu je u poslednjim momentima susreta poništen pogodak zbog ofsajda. Svih 90 minuta u prvoj postavi Salzburga odigrao je stameni srpski reprezentativac Strahinja Pavlović.

FOTO: RB Salzburg

UTAKMICE LIGE ŠAMPIONA DANAS:

18:45

RB Lajpcig – Seltik 3:1
RB Salzburg – Dinamo Zagreb 1:0

21:00

Čelsi – Milan
Real Madrid – Šahtjor
Mančester siti – Kopenhagen
Sevilja – Borusija Dortmund
Juventus – Makabi Haifa
Benfika – PSŽ


Пласман обезедио Sofascore


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter