0
Evrokupovi

goalkeeper Aleksandar Popovic (L) Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POPOVIĆ GLEDAO KELN PROTIV BORUSIJE: Ne plašimo ih se – očekujemo podršku navijača u Nemačkoj!

Objavljeno: 05.10.22 u 16:46

Zna da je reč o kvalitetnoj ekipi.

Fudbaleri Partizana, nakon reprezentativne pauze i mečeva nacionalnih Kupova, u četvrtak će nastaviti sa mečevima u grupnoj fazi Lige konferencije. Nardni rival je Keln, meč se igra u Nemačkoj, a golman crno-belih Aleksandar Popović u ragovoru za Telegraf, istakao je da se ne plaše nemačke ekipei da smatraju da imaju šanse.

Ne plašimo se Nemaca, iako se radi od veoma brzoj, organizovanoj i kvalitetnoj ekipi, ali smatramo da imamo šanse, idemo da se nadigravamo sa Nemcima i nadamo se najboljem – pobedi, počeo je Popović i dodao:

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 24: Goalkeeper Aleksandar Popovic of Partizan in action during the UEFA Europa Conference League Knockout Round Play-Offs Leg Two match between Partizan and Sparta Praha at stadium FK Partizan on February 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Iskren da budem, odgledao sam poslednji meč protiv Borusije iz Dortmunda koji su dobili sa 3:2. Radi se o organizovanom timu sa odličnim ofanzivnim potencijalom, imaju zaista mnogo opcija u napadu, gde svako od igrača može da pokriva više pozicija. Imaju i dva snažna, visoka napadača, jaka na prekidima… Dakle, raznovrsni su, ekipa koja je zasluženo u vrhu Bundeslige, ali nam to ne predstavlja problem. Hoćemo da se odmerimo sa njima, da se nadigravamo i ostvarimo dobar rezultat.

Crno-bele očekuju pune tribine navijača Kelna, a Popović je upitan, da li će im to predstavljati pritisak.

Nije to pritisak, jer smo igrali i pred našim navijačima, pred punim tribinama i to može samo da nam da vetar u leđa. Uveren sam da ćemo u Kelnu takođe imati podršku grobara, jer su imali priliku da kupe ulaznice i pozivam ih da budu uz nas u Nemačkoj – zaključio je Popović.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter