0
AdmiralBet ABA Liga

navijaci grobari Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 22.05.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN OBORIO SVE REKORDE: Prodato 11.500 sezonskih karata – goreće Arena na svakom meču!

Objavljeno: 05.10.22 u 15:48

Apsolutni rekord evropske košarke.

Povratak u Evroligu, kao i jedan od najboljih sastava u istoriji KK Partizan Mozzart Bet, doneo je i nezapamćeno interesovanje navijača. Svi žele da vide na delu izvanredna pojačanja koje su crno-beli angažovali, kao i Željka Obradovića, najtrofejnijeg trenera u Evropi, kako ih vodi do novih uspeha.

Prodaja sezonskih karata je završena, a Partizan Mozzart Bet je oborio sve rekorde. Čak 11.500 navijača kupilo je karte sa kojima će moći da uđu na svaku domaću utakmicu u ovoj sezoni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Na sve to treba dodati prijatelje kluba, kao i navijače, koji će sa pojedinačnim kartama prisustvovati svakom meču. Crno-beli takođe, oborili rekord Makabija iz Tel Aviva, koji je prodao 10.000 sezonskih ulaznica.

Crno-beli su uspešno započeli sezoni, a u prvom kolu regionalnog takmičenja savladali su Cibonu u Zagrebu. Prvi duel u Evroligi igraće već u petak, protiv Albe, dok će pred svoje navijače 18. oktobra, kada će dočekati Olimpiju iz Milana.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter