0
ATP

FOTO: Twitter/@DjokerNole

OGROMAN POVOD ZA NOLETOV OPTIMIZAM: „Na dobrom putu da se svi najbolji nađu u Australiji“, evo šta ovo znači za Novaka!?

Objavljeno: 05.10.22 u 15:57

Ovog januara svedočili smo tome da Novak Đoković nije mogao da nastupa na turniru u Melburnu, zbog toga što je nevakcinisani strani državljanin. Ipak, devetostruki osvajač Australijan Opena, sada ima razloga za optimizam, jer je direktor turnira Kreg Tejli, dao obećavajuću izjavu.

– Na dobrom smo putu da se vrate svi vrhunski igrači. Sada smo u drugačijoj situaciji nego pre devet meseci, mislim da je sasvije drugačije okruženje sa ljudima koji slobodno putuju širom sveta i nadamo se da ćemo imati sve najbolje igrače ovde u januaru.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Ministar je takođe kontaktiran da povodom pitanja da li će pustiti Đokovića u Australiju, ali nije želeo da komentariše to.

Ranije ove godien se Novak dotakao teme o promeni vlasti na jugu.

– Da čuo sam vesti da se promenila vlast u Australiji. Ali, ne znam ništa o tome da li će mi viza biti vraćena ili će mi biti dozvoljeno da se vratim u Australiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter