0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2015-2016 Crvena Zvezda v Partizan Andrej Magdevski (R) and Gal Mekel Beograd, 03.11.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

NEKADAŠNJI CRNO-BELI, A SUTRA RIVAL: „Bio sam deo najgoreg tima, a sada je Partizan tim snova!“

Objavljeno: 05.10.22 u 10:42

Košarkaši Partizana u ponedeljak gostuju u Skoplju ekipit MZT-a u novoj rundi AdmiralBet ABA lige, a jedan od igrača sa najdužim stažom u prestonici Makedonije, Andrej Magdevski, za Mozzart Sport je govorio o svom periodu u crno-belom dresu, ali i kako su se stvari promenile od njegovog mandata.

„Velika je razlika između vremena kada sam ja kao senior bio član crno-belih i sada. Kad sam bio tamo, možda je to bio najgori Partizan u istoriji. Došlo je do čestih promena trenera, bili smo u lošoj finansijskoj situaciji, igrači nisu bili na najvišem nivou, ali sada je ekipa možda i najbolja u istoriji. Ova ekipa koju imaju, sa sadašnjim budžetom i po imenima je najbolja na papiru, trenira je najbolji evropski trener – Željko Obradović. Dobro su počeli u ABA ligi, Ciboni su ubacili preko 100 poena, što dovoljno govori o njihovim kolektivnim i individualnim kvalitetima“, kaže Magdevski a za Partizan je nastupao 2015/16.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Makedonski plejmejker dodaje da MZT nema šta da izgubi u tom duelu.

„Iskreno, nadam se da ćemo dobiti podršku naših navijača u pokušaju da budemo što bolji sa Partizanom. Želim da imam dobru košarkašku atmosferu. Mi kao MZT Skoplje nemamo šta da izgubimo protiv ekipa kao što je Partizan, već samo da dobijemo. Imamo obaveze na domaćoj sceni pred vikend, pa ćemo posle toga punu pažnju i energiju da usmerimo na Partizan.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter