0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

NAPADAČ LIVERPULA ŠOKIRAO IZJAVOM: „Ulazim na teren bez ideje šta treba da radim!“

Objavljeno: 05.10.22 u 20:15

Nije krenulo sve baš najbolje za Urugvajca.

Stigao je Darvin Nunjes letos iz Benfike u Liverpul kao ogromno pojačanje. Ipak ne blista od početka sezone, najblaže rečeno.

Otkrio je i da postoji jezička barijera sa menadžerom Redsa, Jirgenom Klopom. Naime, Urugvajac još uvek nije savladao engleski jezik dok Klop ne govori španski.

Iskreno, ne govorimo piuno. Ja ne znam engleski, a on ne zna španski. Kada se Klop obraća grupi prevodioci sede pored mene i objašnjavaju mi šta moram da radim. Ako mi ne objasne, ulazim na teren bez ideje šta treba da radim. – rekao je Nunjes.

Urugvajski napadač je imao jedan veoma nezgodan ispad kada je dobio crveni karton, a nakon toga odslužio tri meča suspenzije.

Od tada na čak pet utakmica nije postigao gol, ali misli da ima i njegove krivice.

Imam sjajan odnos sa trenerom, koji me podržava i uliva mi samopouzdanje. To moram da vratim na terenu. Posle tog crvenog kartona bilo je teško. Napravio sam veliku grešku i neću to više ponoviti. Treba da smirim živce i manje da pričam. – zaključio je Darvin.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter