0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI IZ SLOVENIJE: Iličić se vratio kući! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.22 u 12:36

Prelepe vesti za navijače Maribora, ali i za sve ljubitelje fudbala.

Josip Iličić je do prošle sezone nastupao za Atalantu i bio jedan od njenih najboljih fudbalera. Međutim, zbog problema sa depresijom, odlučio je da se povuče iz sveta fudbala, a sigurno da je najviše nedostajao navijačima kluba iz Bergama, jer su posle njegovog odlaska ostali bez plasmana u Ligu šampiona nakon par vezanih učešća u eliti.

Veliki događaj za sve nas! Ovo je stvar koja nesumnjivo izlazi iz okvira i znači mnogo. Ne samo za Maribor, već i za slovenački fudbal uopšte. Posebna veza Josipa i Maribora dovela je do pozitivnog ishoda zahtevnog izazova. Ostvarila se ideja koja je nekome možda izlgedala nerealno. Morali smo da uložimo mnogo rada i energije da bismo uspeli, ali Josip je tu, izabrao je Maribor i zato je Maribor drugačiji od drugih. Ovaj put je drugačija prezentacija pojačanja pošto najavljujemo igrača o kojem je besmisleno trošiti reči. Obeležio je istoriju mariborskog i slovenačkog fudbala, ali je pred njim još zlatnih godina“ rekao je sportski direktor Maribora, Marko Šuler, a onda nastavio:

„Koliko smo ozbiljni potvrđuje i dugogodišnji ugovor. Josip zaista neko vreme nije igrao, trenirao je individualno, zato ne možemo da prognoziramo kada će debitovati. Naravno, biće potrebno neko vreme da postigne odgovarajući nivo spremnosti. Dolazi sa velikom motivacijom i željom, ume da se brzo prilagodi zahtevima, jer svojim iskustvom ume da odmeri napore. Nećemo žuriti, ali ćemo učiniti sve da ga što pre vidimo sa ekipom na terenu“ zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter