0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@SpursOfficial

KONTE NAKON REMIJA SA AJNTRAHTOM: Ako ne daš gol ne možeš ni da pobediš! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.22 u 11:39

Jedini meč Lige šampiona u utorak, koji je završen bez golova videli smo u Frankfurtu, gde je Ajntraht dočekao Totenhem.

Deluje da je grupa D možda i najotvorenija od svih, jer sve ekipe mogu i da prođu dalje, ali i da ispadnu, a sigurno da je i kvalitet ekipa na podjednakom nivou.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Meč je bio dobar meč. Igrali smo sa odličnim intenzitetom, nismo im dozvolili da igraju svoj fudbal ili da nas pritiskaju na bilo kom delu terena. Ali, u isto vreme trebalo je da budemo odlučniji. Stvarali smo prilike, a na kraju pričamo o remiju. U ovoj situaciji, remi je dobar jer nije lako igrati u ovakvoj atmosferi. Odigrali smo dobru utakmicu, ali ako ne daš gol ne možeš ni da pobediš“ započeo je Konte i dodao:

„Važno je i to što smo pokušavali, što smo stvarali šanse. Ima utakmica kada si konkretniji. Ali ima mečeva, kao i onaj sa Arsenalom, kada praviš šanse, ali praviš i greške u poslednjem pasu“ konstatovao je, a onda istakao karakter svojih momaka.

„I samo stvaranje prilika je važno. Mislim da smo pokazali karakter. Videćemo šta će biti sledeće nedelje, ponovo igramo protiv njih“ zaključio je italijanski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter