0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@LFC

KLOP NAKON VAŽNE POBEDE: Dva dobra gola iz prekida, to mi se nekada sviđa jer znači da ne moraš da čekaš VAR! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.22 u 11:00

Liverpul igra možda najturbulentniju sezonu od kada je menadžer Jirgen Klop, koji veruje da je jučerašnja pobeda došla u pravom trenutku i može da izdigne ekipu.

Odigrali su izabranici nemačkog stručnjaka protiv Rendžersa meč sa puno prilika, a na kraju slavili sa 2:0, ali bez straha da prime pogodak, što su dve dobre stvari.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Ovo je upravo ono što nam je trebalo večeras. Nova formacija, moramo da promenimo neke stvari. Imali smo mnogo prilika, zamislite da smo još neke od njih iskoristili. Veoma dorbra utakmica. A to je jako važno“ započeo je Klop, a onda istakao da voli golove iz prekida, a evo i zašto:

Dva dobra gola iz prekida, to mi se nekada sviđa jer znači da ne moraš da čekaš VAR. U nekim situacijama u napadu nismo imali sreće, ali smo bili kao stena u odbrani sem na samom kraju. Sledeće sedmice će utakmica sigurno biti potpuno drugačija“ konstatovao je Nemac, koji je za kraj upitan o defanzivnoj igri svog desnog beka, Trenta Aleksandera Arnolda:

„Nema problema u odbrani. Ako nema zaštitu onda izgleda kao da je izložen, to smo malo korigovali danas. Očekivali smo, kao i svi, reakciju. Zaista želimo da preokrenemo stvari i potrebna nam je konstantnost. A za to nam je potrebna vrhunska odbrana kao večeras. Čini mi se da je sve funkcionisalo kako treba“ zaključio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter