0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@juventusfc

KIŠA GOLOVA U LIGI ŠAMPIONA: Gvardiola sprečio Halanda da uništi Kopenhagen, ali su to za njega uradili saigrači – Vlahović srušio Zvezdinog dželata – Čelsi poslao Milan u zonu Lige Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.22 u 22:55

Kakvo fudbalsko veče!

Najavili smo spektakularnu noć – dobili smo je. Liga šampiona je još jednom pokazala zašto je najbolje klupsko fudbalsko takmičenje na svetu!

Mančester Siti je slavio na Etihadu protiv Kopenhagena sa 5:0, a definitivno da je moglo i ubedljivije da Pep Gvardiola nije odlučio da već na poluvremenu izvede Erlinga Halanda.

Prvi gol postigao je već 7. minutu. Kanselo je ubacio loptu po zemlji sa leve strane, a Norvežanin je raspalio iz prve za vođstvo građana.

Prednost Sitija duplirao je u 32. minutu kada se našao na pravom mestu nakon šuta Gomeza.

Sa ova dva gola prestigao je Rivalda i Luisa Suareza po broju golova u Ligi šampiona.

Do poluvremena je već bilo 3:0 nakon autogola Kočolave. Prednost je povećao u 55. minutu postavio je Rijad Marez sa bele tačke, dok je konačnih 5:0 u 77. minutu postavio Alvarez.

U grupi H Juventus je došao do prvih bodova u ovogodišnjoj Ligi šampiona protiv ekipe Makabija iz Haife. Prvi gol delo je Adrijena Rabijoa u 35. minutu.

Drugi gol postigao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović. Igrao se 50. minut kada je Di Marija sjajno povukao kontru odličnim pasom provukao loptu kroz odbranu Haife, a Vlahoviću je ostao lakši deo zadatka.

Makabi je uspeo da smanji na 2:1 preko Davida u 75. minutu.

Ukupnih 3:1 postigao je večeras odlični Rabijo u 83. minutu.

Od derbija večeri ni D. Čelsi je na Stemford Bridžu deklasirao Milan – 3:0. Prvi gol delo je Veslija Fofane. Nakon kornera u 24. minutu nastao je opšti haos u kaznenom prostoru rosonera, a najbolje se snašao bivši igrač Lestera.

Prednost Plavaca je povećao Pjer-Emerik Obamejang u 56. minutu nakon što ga je centaršutem prelepo pronašao Ris Džejms.

Konačnih 3:0 postavio je upravo Džejms šest minuta kasnije.

Ostali rezultati:

BenfikaPSŽ 1:1

Real Madrid – Šahtjor Donjeck 2:1

Sevilja – Borusija Dortmund 1:4

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter