0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@PSG_inside

IŽIVLJAVANJE ŠAMPIONA FRANCUSKE: Prazan autobus prešao 3600 kilometara!

Objavljeno: 05.10.22 u 13:21

Pari Sen Žermen u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona gostuje Benfici u Lisabonu, a klupski autobus je prazan stigao u Portugal.

Fudbaleri Svetaca su stigli u prestonicu Portugala avionom, ali zbog 10 kilometara vožnje u Lisabonu, klupski autobus je morao da prevali ogroman put. Naime, od Pariza do Lisabona ima 1800 kilometara, ali će se autobus, takođe, vraćati u prestonicu Francuske prazan. Opravdanje čelnika Pari Sen Žermena što su poslali autobus na ovakav put jesu bezbedonosni razlozi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Inače, reč je o blindiranom autobusu koji može da izdrži napad projektilom, a ofarban je u klupske boje. Nedavno je javnost kritikovala upravu Pari Sen Žermena zbog toga što se na prvenstveni meč u Nantu, koji je udaljen 342 kilometara, putovalo avionom, na šta je trener Kristof Galtije prokomentarisao „da je izgleda došlo vreme da će na utakmice morati da putuju kočijom”.

Pari Sen Žermen, ipak, nije uradio nešto što je nepoznato u fudbalu. Slično se ponaša i Bajern.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter