2
Evrokupovi

from left Samed Bazdar Ljubomir Fejsa Igor Vujacic Nemanja Jovic Bibras Natkho Natcho Radnicki Kragujevac v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Cika Daca on August 28, 2022 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNO-BELI ZNAČAJNO OSLABLJENI U NEMAČKOJ: Bez „pola“ veznog reda napadaju Keln!

Objavljeno: 05.10.22 u 14:58

Posle reprezentativne pauze nastavljene su obaveze ne samo u domaćem šampionatu već i u Ligi konferencija. Partizan će na evropskom putu, u četvrtak, od 21 časova odigrati meč 3. kola Lige konferencije sa ekipom Kelna.

Ipak, crno-beli će na Rajn enerdži stadionu biti oslabljeni neigranjem dva zadnja vezna fudbalera. Na raspolaganju Gordanu Petriću neće biti Ljubomir Fejsa, koji je doživeo povredu na treningu, kao i Kristijan Belić, koji mora da odsedi i drugu utakmicu suspenzije zbog direktnog crvenog kartona protiv Slovackog.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Ovakav razvoj situacije značajno je oslabio defanzivne karakteristike veznog reda tima iz Humske, pa se može reči da će ovo biti veliki hendikep, ali da li i osetan, ostaje nam da vidino. Partizan u dve odigrane utakmice ima isto toliko osvojenih bodova.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter