0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Head coach Stanislav Cherchesov of Russia reacts during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ČERČESOV PRED DOLAZAK NA MARAKANU: „Nadam se da će atmosfera biti kao 1975. godine!“

Objavljeno: 05.10.22 u 19:40

Lideri su u grupi.

Crvena zvezda sutra od 18.45 časova na stadionu Rajko Mitić dočekuje ekipu Ferencvaroša u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Nakon dva kola Zvezda je na dnu tabele bez boda, dok mađarski klub ima maksimalni šest bodova i situaciju u grupi ponosno posmatra sa prvog mesta.

Ipak, za vikend su doživeli poraz u domaćem prvenstvu od ekipe Kečkemeta. Ne brine to previše trenera Ferencvaroša Stanislava Čerčešova.

Nedeljni poraz od Kečkemeta u prvenstvu ne menja ništa. Posle njega samo moramo da budemo još spremniji. Očekujem težak meč protiv Crvene zvezde koji će da krene od 0-0 kao i svaki drugi. Kao fudbaler uvek sam se radovao velikim utakmicama. Nezavisno od toga da li igramo kod kuće ili u gostima, znam da će nas navijači pratiti. Adekvatno smo analizirali protivnika. Biće nam potrebno oštrine u četvrtak i samo tako možemo do uspeha. – rekao je ruski strateg na konferenciji.

(201118) — BELGRADE, Nov. 18, 2020 (Xinhua) — Russia’s head coach Stanislav Cherchesov gestures during the UEFA Nations League football match between Serbia and Russia at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia on Nov. 18, 2020. Serbia won 5-0. (Photo by Predrag Milosavljevic/Xinhua)

Osvrnuo se i na čuveni meč iz 1975. godine kada je na stadionu Crvene zvezde bilo prisutno preko 110 hiljada gledalaca.

– Igrali smo u nedelju prvenstveni meč u kojem nismo imali sreće. Ali nisam osoba koja se previše obazire na prošlost. Pripremamo se maksimalno za duel koji nas očekuje, igramo protiv šampiona Srbije. Pred nama je još 24 sata da usaglasimo pravu taktiku i ko će gde igrati. Koliko ja znam, Ferencvaroš je igrao u Beogradu 1975. godine pred 110.000 ljudi. Nadam se da nas sutra čekaju slična atmosfera. – izjavio je trener Ferencvaroša.

Ne razmišlja ni o kakvim kalkulacija ruski trener.

Ne volim da se bavim matematikom, ja sam trener. Imamo šest bodova, ali moramo da budemo spremni na sve. Imamo priliku da osvojimo tri boda koja obe ekipe žele. Moramo da budemo spremni, nema lakih protivnika na ovom nivou. – zaključio je Čerčešov.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter