0
Evroliga

Danilo Andjusic KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„ČEKAJU NAS NAJBOLJE GODINE U ISTORIJI“: Anđušićeve reči dižu Grobare do egzosfere!

Objavljeno: 05.10.22 u 14:35

Danilo Anđušić je ovo leto po treći put zadužio opremu Partizana, a u opširnom intervjuu za Sport Klub, bek je ubeđen da je ovo sezona u kojoj crno-beli mogu da naprave iskorak u svakom mogućem smislu.

„Podatak da sam jedan od najstarijih ne stvara mi neki preteran pritisak. Imam mnogo iskustva igranja u raznim ligama, na raznim nivoima, i spreman sam za sve što predstoji. Verujem da nas očekuju najbolje godine u istoriji Partizana. Zaista verujem u to.“

„Imamo sjajne individualce koji mogu odlično da funkcionišu u timskoj igri. To je naš najveći kvalitet. Imamo dobru kombinaciju mladih i iskusnih košarkaša koji su igrali na ozbiljnom nivou mnogo godina. Potrebno nam je vreme da dođemo do igre kakvu želimo tokom sezone, nije to još na nivou na kome želimo da budemo, a ne bi ni valjalo da tako bude na početku sezone. Verujem da ćemo sve bolje izgeldati kako sezona bude odmicala.“

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Naravno, mora i neka reč o Grobarima.

„Naježim se kada pomislim. Prolazi mi kroz glavu sam taj izlazak na teren pred punom dvoranom. Znam na koji način će navijači da dobre tim. To je poseban osećaj. Svi jedva čekamo. Verujem da će svaki meč da bude spektakl i da će to da bude iskustvo koje neću moći da zaboravim ceo život. Partizan ima najbolju košarkašku publiku u Evropi, koja vrlo dobro zna da prepozna momenat utakmice kada i nama treba dodatni ‘puš’. Podržavali su klub i kada su bila teška vremena,“ naglasio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter