0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@FCBayernEN

BAJERN ISPISAO ISTORIJU: Oboren rekord Reala! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.22 u 13:59

Bajern iz Minhena je na meču protiv Viktorije Plzenj zabeležio 31. meč bez poraza u grupnoj fazi najelitnijeg klupskog takmičenja, što je i rekord Lige šampiona.

Rutinska pobeda od 5:0 protiv šampiona Češke mogla je biti i veća. Svedoci smo istorije i u godinama za nama gledamo jedan od najjačih timova u istoriji, iako je došlo do malog pada u igri, što se odražava u Bundesligi, Bajern je još uvek na najvišem nivou u Ligi šampiona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Poslednji poraz Bavarcima se desio davne 2017. godine, a od tada su ostvarili čak 28 trijumfa uz 3 remija. Nestvarno! U tom periodu savladana je i Crvena zvezda dva puta, u grupnoj fazi 2019/20, kada je šampion Srbije na Marakani izgubio 6:0, dok je u Minhenu bilo 3:0 za Bajern.

Real je držao ovaj rekord do juče, odnosno delili su ga Nemci i Španci, ali je Real 30 mečeva u nizu bez poraza ostvario u periodu od 2012. do 2017. godine. Bajern će sledeće nedelje moći da podeblja svoj učinak jer gostuje Viktoriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter