0
ATP

FOTO: Twitter/@DjokerNole

ZVEREV: ‘Ne znam da li će Novak ponovo biti broj jedan!’

Objavljeno: 04.10.22 u 22:10

Đoković je u nedelju osvojio 89. titulu u karijeri!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, doputovao je u ponedeljak u kazahstansku prestonicu. Nole će u Astani pokušati da osvoji turnir serije 500, ujedno 90. u bogatoj karijeri, te tako izjednači rekord Rodžera Federera nastao kompletiranjem osvojenih turnira svih kategorija u jednoj sezoni.

Novakova fizička sprema je na zavidnom nivou, bez obzira na godine, a upravo to fascinira nekadašnjeg ruskog tenisera – Mišu Zvereva.

-Kako Novak izgleda, može da igra još tri ili četiri godine. Godine su samo broj, ako radite sve kako treba na terenu i van njega kao Novak. Ipak, ne znam da li će ponovo biti broj jedan. Veliko je pitanje da li će igrati i na Australijan openu? – kazao je Zverev i dodao:

-Ako sve krene po zlu i kasnije tokom godine ponovo ne bude bodova na Vimbldonu, potencijalno će ostati kratak za 4.000 bodova – poručio je nekadašnji teniser.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter