0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (R) and Svetozar Markovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VREME JE ZA EVROPSKE OBAVEZE: Poznato je ko će suditi večitim rivalima u Evropi ovog četvrtka!

Objavljeno: 04.10.22 u 12:48

Nisu baš poznata lica.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana okreću se evropskim obavezama. I jedni i drugi će na teren u četvrtak. Crveno-beli će na Marakani dočekati Ferencvaroš, dok će crno-beli putovati na gostovanje Kelnu.

UEFA je odredila sudije za ova dva meča.

Crvenoj zvezdi sudiće Belgijanac, Lorens Viser. Radi se o jednom od najboljih mladih sudija u Beligiji i Evropi generalno. Relativno skoro je sudio meč Barselone i Viktorije Plzenj na Kamp Nou.

Takođe, sudio je i reprezentaciji Srbije u pobedi na gostovanju u Švedskoj u okviru Lige nacija.

Do sada nije sudio srpskim klubovima. Pomoćnici će mu biti Rien Vanizere i Tiboa Nijsen, dok će četvrti arbitar biti Kevin Van Dame.

Sa druge strane, fudbaleri Partizana gostuju ekipi Kelna u okviru trećeg kola grupne faze Lige konferencija. Na centru u ovom meču će se naći Španac, Rikardo de Burgos Bengočea. Pomoćnici će mu biti Robert del Palomaro i Iker de Fransisko.

Do sada nije sudio srpskim klubovima, a ove sezone vodio je četiri meča u Evropi. Poslednji meč koji je vodio je duel Sevilje i Atletiko Madrida koji je pripao Jorgandžijama – 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter