0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI SVE ZVEZDAŠE: Crveno-beli dobijaju veliko pojačanje pred utakmicu Lige Evrope!? (FOTO)

Objavljeno: 04.10.22 u 21:15

Iskusni defanzivac od srede u punom trenažnom procesu!

Sjajnu uvertiru za meč trećeg kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša napravila je Crvena zvezda pobedom nad ekipom Mladosti u Novom Sadu. Crveno-beli su slavili sa ubedljivih 0:4, pa u odličnom raspoloženju iščekuju susret sa mađarskim šampionom, koji je zakazan za četvrtak, od 18 časova i 45 minuta na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Ipak, jedan detalj zabrinio je stručni štab, igrače, ali i svakog navijača srpskog šampiona. U ranoj fazi prethodne utakmice teren je morao da napusti Nemanja MIlunović. Iskusni defanzivac je dobio udarac u predelu potkolenice, pa je šepajući izašao iz igre. Popularnog Đeda je tada zamenio Radovan Pankov, koji je nedavno izašao iz procesa oporavka od povrede, koja je dugo ‘bila na snazi’.

FOTO: STARSPORT

Milunović je dobio poštedu od strane stručnog štaba, nije trenirao u ponedeljak i utorak, sve u cilju što bržeg oporavka. Ono što raduje sve ljubitelje crveno-belih, jeste nova informacija sa stadiona ‘Rajko Mitić’, koja kaže da će Milunović već u sredu raditi punom parom sa ostatkom tima – prenosi Mozzart Sport.

Iskusni štoper će najverovatnije biti na raspolaganju Milošu Milojeviću za duel sa mađarskom ekipom, a Zvezda će njegovim prisustvom na terenu dobiti mnogo kako u defanzivnim zadacima, tako i na ofanzivnom prekidu, koji je Nemanjina jača strana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter