9
Fudbal

head coach Gordan Petric (L) and Head coach Milos Milojevic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROVOKACIJA ILI ISKRENA ČESTITKA: Crvena zvezda poslala poruku Partizanu povodom rođendana crno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 04.10.22 u 15:45

Da li će se odnosi večitih rivala konačno popraviti?

JSD Partizan danas proslavlja svoj 77. rođendan, a novom predsedniku sportskog društva Ostoji Mijailoviću i generalnom sekretaru Željku Tanaskoviću, stigla je jedna veoma iznenađujuća čestitka. Naime, SD Crvena zvezda čestitalo je rođendan crno-belima.

Uvaženi sportski prijatelji, poštovana gospodo,

Povodom 77 godina od osnivanja JSD Partizan, u ime mnogobrojne porodice SD Crvena zvezda vama i svim vašim sportistima, želimo srećan rođendan, dobro zdravlje i uspeh u daljem radu.

Kao što smo svih prethodnih godina zajednički uticali i doprinosili razvoju sporta u našoj zemlji, iskreno verujemo da ćemo tu tradiciju nastaviti i u budućnosti. – navedeno je u čestitki iz crveno-belih.

Potpisali su je predsednik Skupštine SD Crvena zvezda Stojan Vujko, predsednik Upravnog odbora Zvezdan Terzić i generalni sekretar Zoran Avramović.

FOTO: Screenshot

Ipak, crno-beli ovaj rođendan i ne dočekuju u baš lepom raspoloženju s obzirom na dešavanja koja su obeležila izbor za predsednika JSD Partizan.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

9 Komentara

  1. I sta je loše sto sam napisao u vezi tvorzićeve čestitke?mada je vaš dr fudbala vama ikona kao i onaj čija senka lebdi nad čmarakanom.čudo i sneža borjan nije čestitala kad je već njen bačje to napisao hahahahahha

    0
    0
    Odgovori
  2. ..protezirana crimoqena baqra, koja u zamenu za slobo doo mora da shiPu yu di i dan i noc, j’bo tay zivot bez sopstvenog misljenja i bitisanja u stalnom strahu od OT VA RANJA FIOKE..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Zbog takvih d*bila kao sto si ti mi je izuzetno drago sto sam navijac Crvene Zvezde kompleksasu maleni. Svim iskrenim ljubiteljima sporta i navijacima Partizana srecan rođendan kluba, i da se izvucete iz lose situacije u kojoj vam se klub nalazi. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde

      0
      0
      Odgovori
      • Mikibl nabijem te ja na mog vršnjaka a nije malen a ni mlad.klošarčino ciganska isti si kao i svi mandovi iz marinkove bare.gledaj ti krcuniju i leku rankovića i mani se mene i partizana

        0
        0
        Odgovori
        • Gile debilko jos manji nego sto sam mislio da jesi nije prica ovde samo o Partizanu kompleksasu maleni. Slavi svoj rođendan debilko, nemoj da mrzis vece i bolje od sebe. A sto se tice vrsnjaka, kad ti je vec toliki popusi ga sam sebi.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter