0
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO BESAN NA SPEKULACIJE KRITIČARA: Naravno da mogu da igram 90 minuta na najvišem nivou!

Objavljeno: 04.10.22 u 10:31

Integralni deo sastava Partizana već nekoliko sezona u nazad je Bibars Natho, čiji značaj za tim se najbolje video u kiksu u Mitrovici usled njegovog neigranja. Ipak, često kritičari mogu da kažu kako Izraelac ne može da odigra svih 90 minuta, što posebno uznemiruje veznog fudbalera.

Čim sam rešio problem sa anemijom i obavio manju operaciju prepona osećam se mnogo bolje. Mogao sam i prošle sezone da igram više od 60-65 minuta. Zadovoljan sam minutažom, nadam se da ću da nastavim sa podjednakom energijom. Glavno mi je da pomognem timu, ako je sat – sat, više – više“, kaže Natho za Žurnal.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Čuo sam svakakve priče o svom životu i karijeri, zato se i zovu – glasine. Ljudi vole da komentarišu svašta, ne snose nikakvu odgovornost, kad bi plaćali za to – ne bi bilo tako. Previše gluposti. Pokazao sam i dokazao, nadam se, svima da ima msnage i da mogu da igram 90 minuta na visokom nivou“, rekao je Natho.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter