2
Domaći fudbal

Aleksandar Katai celebrates Crvena Zvezda v Napredak during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MAGIKO NIJE NAVIJAČIMA ZAMERIO ZVIŽDUKE: „Više puta sam isticao da ne postoji mesto gde se lepše osećam nego u Crvenoj zvezdi, a navijači su svakako jedni od najzaslužnijih za to!“

Objavljeno: 04.10.22 u 12:20

Prekinuo golgeterski post.

Aleksandar Katai bio je jedan od strelaca u pobedi Crvene zvezde na ekipom Mladost GAT (4:0).

Bio je to prvi pogodak popularnog Magika nakon čak 926 minuta igre.

Tokom ovog perioda prošao je ozbiljnu krizu, a doživeo je čak i zvižduke sa jednog dela tribina stadiona Rajko Mitić. Nije želeo previše da komentariše taj događaj, već se pre svega fokusirao na popularne Delije koje su mu davale podršku od prvog momenta.

Ne opterećujem se ni kada je dobro, ni kada je loše. Mislim da je to samo nepotreban pritisak. Naravno, nekad lopta više, nekad manje sluša, ali bitno je da fudbaler veruje u sebi i na kraju sve dođe na svoje. – izjavio je fudbaler Zvezde.

Potom se i zahvalio navijačima na podršci koju dobija.

Hvala navijačima na podršci, zaista imamo poseban odnos i generalno mi imponuje što me vole. Nastaviću da se borim na terenu i da im to vraćam dobrim utakmicama. Više puta sam isticao da ne postoji mesto gde se lepše osećam nego u Crvenoj zvezdi, a navijači su svakako jedni od najzaslužnijih za to. – zaključio je Katai.

Zvezda naredni meč igra već u četvrtak kada će u okviru Lige Evrope, na Marakani dočekati Ferencvaroš, lidera grupe. Navijači se nadaju novim majstorijama Aleksandra Kataija već na ovoj utakmici.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

  1. Pa niko drugi te neće osim zvezde a i tu si počeo da greješ klupu.
    Slab učinak , defanziva nula , sebičnost za 10 , sklon povredama , pozne godine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter