0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

KOD KUĆE JE IPAK NAJLEPŠE: Španski mediji tvrde da je gotovo – Leo Mesi se vraća u Barselonu!

Objavljeno: 04.10.22 u 17:51

Ekskluzivna objava!

Pa praktično od kada je napustio Barselonu prošlog leta, svi u Kataloniji smišljaju plan kako bi mogli da Lea Mesija što brže vrate u njihove redove.

Dodatnu vatru među navijačima je zapalio i Đoan Laporta, predsednik Barselone, koji je rekao da će učiniti sve da argentinski čarobnjak barem još jednom obuče dres Blaugrane.

I izgleda da će uspeti. Novinarka Mundo Deportiva, Veronika Brunati, donosi ekskluzivu – Lionel Mesi će biti novi-stari igrač Barselone 1. jula 2023. godine!

Ukoliko zaista dođe do transfera, a izgleda da zaista hoće, biće to besplatna trgovina Barse. Naime, Argentincu ugovor sa PSŽ-om ističe u junu i po svemu sudeći nema nameru da ga produži.

Pričalo se da će Leo konačnu odluku doneti nakon Mundijala u Kataru, ali izgleda da je prelomio i pre. Sada „mirne glave“ može da krene u pohod na jedini pehar koji mu nedostaje u karijeri.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter