0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

KIRJOS IPAK GLORIFIKUJE FEDERERA: On je najnadareniji, najveći najprirodniji!

Objavljeno: 04.10.22 u 12:40

Polako ulazimo u smiraj teniske sezone. Tako, kao što smo i navikli, na programu je turnir u Tokju, a jedan od glavnih favorita za trofej u prestonici Japana jeste Nik Kirjos. On je iskoristio ovaj momenat da prokomentariše povlačenje Rožera Federera.

„Da, gledao sam sve to. Bio je to poseban momenat. Kao što sam rekao, on je verovatno najveći, najprirodniji, najnadareniji teniser na svetu kog ćemo ikad videti. Bez obzira da li će ga Novak i Rafa prevazići statistički. Nadam se da će uživati posle povlačenja. Ima četvoro dece, prelepu porodicu, vreme je bilo da odloži reket i uživa u životu“, kaže Kirjos.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

„Postoji mnogo toga što mogu da kontrolišem, preduzimam sve moguće korake i nosim se sa tim van terena. Mogu da radim to što je u mojoj moći, a ovde sam u Tokiju da bih igrao dobar tenis, da nastavim gde sam stao i da radim svoj osao, da igram tenis i to dobro. To je sve„, kaže Nik, koji je osvojio Tokio 2016.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter