0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@ChampionsLeague

GLEDAMO MOŽDA NAJBOLJI NAPOLI U ISTORIJI: Pala šestica na Johan Krojf areni! (FOTO)

Objavljeno: 04.10.22 u 23:36

Napoli živi san, prvi je u Seriji A i igra najbolju sezonu u LŠ, posle 3 kola, imaju maksimalan učinak uz čak 13 postignutih golova.

Došlo je do smene generacija u klubu iz Napulja, bili su svi skeptični, iako sa starom garniturom igrača nisu ostvareni veći uspesi. Posle prvih osam utakmica domaćeg prvenstva nalaze se na prvom mestu sa 20 osvojenih bodova, dok su u A grupi Lige šampiona isto na vrhu sa maksimalnim učinkom. Nisu rezultati samo zapali za oko, nego i fenomenalna igra nebesko plavih, koji gaze sve pred sobom.

Krenulo je večeras bolje po Ajaks, jer je Kudus domaćina doveo u prednost već u 9. minutu. Već u 18. minutu bilo je 1:1, a Raspadori je bio u glavnoj ulozi. Do kraja prvog dela igre videli smo još dve lopte u mreži Ajaksa, a pogodio je prvo Di Lorenco u 33, a zatim i Zjelinski u poslednjem minutu prvog poluvremena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U drugom poluvremenu se ništa nije menjalo, imali smo samo jedan tim na terenu, a to je bio Napoli! Prvo je Raspadori postigao svoj drugi gol na meču u 47, a zatim i Kvarachelija u 63. minutu. Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije, Dušan Tadić je drugi žuti karton dobio u 73. minutu, pa je bila još teža situacija za klub iz Amsterdama. Konačan rezultat je postavio Đovani Simeone u 81. minutu meča.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter