0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@fckoeln_en

FUDBALER KELNA UPOZORAVA: „Veoma greši svako ko misli da nas čeka lak posao – protiv Partizana će biti teško!“

Objavljeno: 04.10.22 u 19:10

Opreznost u redovima nemačkog kluba.

Mark Ut, fudbaler Kelna koji je prošle sezone doživeo povredu zbog koje je prethodne mesece proveo van terena, polako se oporavlja.

Trenutno kaže da je spreman za oko 20 minuta fudbala.

Uveren sam da svi mogu da zamisle koliko sam uzbuđen zbog povratka. Nadam se da ću zabeležiti prve minute u sezoni već u četvrtak. Bilo je krajnje vreme posle skoro osam nedelja. Pomalo iznenađujuće, ušao sam u tim prošle subote jer se Jan Tilman razboleo. – rekao je Ut.

Zatim se osvrnuo na obaveze u Ligi konferencije.

Veoma greši svako ko misli da nas čeka lak posao u Ligi konferencije. Svaka ekipa u ovom takmičenju ima kvalitet i pravo da se nada jer iza sebe ima sjajnu sezonu. Utakmica protiv Partizana neće biti laka, verovatno ćemo imati veći posed lopte, moramo dobro da kombinujemo napred i pokažemo kvalitet na terenu. Zaista želimo da pobedimo kod kuće. Ako uradimo svoje, možemo i da osvojimo prvo mesto u grupi. – istakao je momak od kojeg očekuju da bude džoker Kelna.

Partizan u četvrtak od 21 čas gostuje ekipi Kelna koji je prvi nakon dva gola u grupi D Lige konferencija.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter