1
Evrokupovi

Aleksandar Dragovic (L) and Strahinja Erakovic Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ERAKOVIĆ PLANIRA OSVETU MAĐARIMA: Da uradimo ono što nismo pre skoro 50 godina!

Objavljeno: 04.10.22 u 11:45

Mladi štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković je pred utakmicu trećeg kola Lige Evrope istakao da je ekipa spremna, ali i iskoristio priliku da pozove sve navijače da ispune tribine našeg stadiona.

Vratili smo se posle pauze željni utakmica i to se videlo protiv Mačve, ali i u Novom Sadu. Ostvarili smo dve pobede i odmah se okrenuli utakmici koja nas očekuje u Ligi Evrope. Imali smo fenomenalnu podršku i u Šapcu i na Karađorđu, naši navijači su bili u većini na oba stadiona i to je još jedan pokazatelj koliku podršku imamo, što nam neizmerno znači. Već u ponedeljak smo počeli pripreme za Ferencvaroš, ekipa je spremna, iako je utakmica tek u četvrtak. Iskoristićemo svaki trenutak da se maksimalno pripremimo i da dobrom igrom i posvećenošću na terenu obradujemo zvezdaše, učinićemo sve da se zajedno radujemo novoj pobedi – istakao je Eraković.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Osvrnuo se momak rođen 2001. godine i na činjenicu da crveno-beli posle duže vremena igraju na Marakani.

Do kraja polusezone ćemo većinom igrati na gostujućem terenu, pa je utakmica protiv Ferencvaroša prava prilika da još jednom pokažemo zašto se Marakane svi plaše. Ispunjene tribine biće od velikog značaja za krajnji rezultat, potrebna nam je pobeda, a kako bismo stigli do nje neophodno je da budemo svi kao jedan. Znam da je najveća poseta u istoriji stadiona bila protiv Ferencvaroša i da je sada nije moguće ponoviti, ali ako napunimo Marakanu do poslednjeg mesta biće to prava prilika da uradimo ono što 1975. godine nismo – zaključio je Strahinja Eraković.

0
0

1 Komentara

  1. Nema Zvezda ni ekipu ni igru da uradi ista.Prodati Ohija a dovesti Pešića i onu letvu moze neko ko nema pojma sa biciklizmom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter