4
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ KREĆE U POHOD NA JUBILARNI 90. TROFEJ: Evo gde i kada možete gledati Noletov prvi meč u Kazahstanu!

Objavljeno: 04.10.22 u 23:30

Srpski as na putu da ponovi rekord Rodžera Federera!

Uprkos silovitoj propagandi koja se vodi protiv njega i diskriminaciji kojoj je stalno izložen, Novak Đoković i dalje pronalazi način da potvrdi titulu najboljeg igrača ikada. Mnogi turniri su ‘zaključani’ za Noletov nastup, ali kada god dobije priliku da igra, pehar je suvenir koji odnese kući.

Prethodne nedelje osvojio je turnir ATP 250 masters serije u Tel Avivu. Đoković je do trona došao bez izgubljenog seta, dok je u finalu nadigrao hrvatskog tenisera, Marina Čilića.

Samo dan kasnije otputovao je u Kazahstan, gde će se boriti za titulu na turniru u Astani, čiji osvajač dobija 500 bodova na ATP rang listi. Eventualnim peharom, Nole će izjedačiti rekord Rodžera Federera koji se odnosi na kompletiranje turnira iz svih kategorija osvojenih u istoj sezoni.

Nole novi ‘rat’ započinje u sredu, bitkom od 14 časova, protiv Čileanca Kristijana Garina. Biće to četvrti međusobni duel dvojice igrača, Novak je slavio u tri prethodna. Prenos meča možete pratiti na TV Sport Klub.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter