5
Evroliga

FOTO. Starsport

DA LI JE KEVIN TO ŠTO FALI REPREZENTACIJI: „Rado bih se odazvao pozivu Srbije!“

Objavljeno: 04.10.22 u 09:06

Kevin Panter je počeo svoju treću sezonu u srpskoj košarci, a drugu u crno-belom dresu. On je dobio i pasoš naše zemlje, a kako se sve više polemiše o akviziciji stranca za reprezentaciju Srbije, jedan od glavnih kandidata je upravo kapiten Partizana.

Razvio sam jedan poseban odnos sa ovom zemljom. Iskreno, stvarno volim Srbiju, dobio sam pre nekog vremena i pasoš“, počeo je američki bek priču za Novosti.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Čuo sam pojedina nagađanja da bi to moglo da se desi. Ako poziv zaista stigne, otvoren sam za tu mogućnost. Svakako da bi mi to smanjilo slobodno vreme između sezona, ali to je prilika koja se dobija jednom u životu. Bio bih prvi Amerikanac u istoriji srpskog nacionalnog tima i rado bih se odazvao“, istakao je Panter.

0
0

5 Komentara

  1. Ljudi,da li smo normalni?!
    Kakav Panter kakvi stranci…pa,po cenu ne osvajanja medalja, nikada se ne treba odreci mogucnosti nase dece u predstavljanju svoje zemlje.
    U tome i jeste sustina nacionalne smotre.
    Uzas!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma da upravu si bolje sa kuridzom da igramo i da ga pusimo uvek i sa fejk MVP-iem euro lige koji imq najjgori procenat za 3 u timu !!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. J’bote sta znaci SAMO JEDNA SEZONA PROVEDENA U LEGENDARNOM, BESMRTNOM I NAJUSPESNIJEM KK SRBIJE-KK PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije!!!
    PS…a posle ove sezone ce biti veci binSr od 100% rent-a-car pUntersa koji nemaju svoje „JA“, nit’ svoj stAV, Licnost, dostoyanstvo, ime, brend, pecat, z.r. adresu kluba.. itd itd!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. J’bote sta znaci SAMO JEDNA SEZONA PROVEDENA U LEGENDARNOM, BESMRTNOM I NAJUSPESNIJEM KK SRBIJE-KK PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter