0
Atletika

FOTO: Instagram screenshot

ČUVENI SVETSKI ŠAMPION OTKRIO TUŽNE VESTI, OPAKA BOLEST POBEĐUJE: ‘Rekli su mi da je smrt blizu, treba da organizujem sahranu!’ (FOTO)

Objavljeno: 04.10.22 u 21:30

Reči koje gađaju direktno u srce!

Pet godina unazad, čuveni nemački atletičar, Tim Lobinger, bori se sa leukemijom. Opaka bolest je ponovo napala legendarnog sportistu, a on se oglasio i saopštio užasne vesti. Lobinger je u razgovoru sa nemački ‘Bild’ otkrio da uskoro umire.

Tim je nekadašnji svetski i evropski šampion u skoku sa motkom.  Važi za jednog od najboljih skakača u svojoj eri. Nedavno je uspeo da pobedi agresivan oblik leukemije, koji mu je prvi put dijagnostikovan pre pet godina, ali uprkos terapiji matičnim ćelijama bolest se vratila. Čak 150 dana od početka 2022. godine Lobinger je proveo u bolnici na lečenju.

– Za mene više nema spasa, moj rak je previše agresivan. U februaru su mi doktori rekli da je smrt blizu. Trebalo bih da se dogovorimo, da se pozabavim i sa sahranom i organizuje, je. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor sa decom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše – kazao je Lobinger i dodao:

– To nije pravi život. Život vredan življenja odvija se napolju. Opet, uvek postoje mali načini da se stekne snaga i ne izgubi nada. Vredi se boriti za svaki dan koji živim i koji mogu da provedem sa svojom porodicom – zaključio je legendarni Nemac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tim Lobinger (@timlobingerofficial)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter