0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

BODIROGA O EP: Rezultatski neuspeh jeste, ali gledam pozitivne stvari!

Objavljeno: 04.10.22 u 21:44

Pričao je Dejan Bodiroga o raznim temama u razgovoru u Dnevniku Nove S, pa se dotakao i Evrobasketa i učešća naše reprezentacije.

„Ne mislim da je fijasko. Rezultatski neuspeh jeste, ali gledam pozitivne stvari – odigrali smo jako važne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i dobili smo Grčku i Tursku, u grupnoj fazi smo bili dominantni… Čak smo i protiv Italije 25 minuta kontrolisali utakmice, ali desila se blokada koja nas je odvela u poraz. Tih 15 minuta, ne možemo na osnovu njih da kažemo da je sve bilo loše“ započeo je bivši košarkaš i reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, a onda i prokomentarisao šta nam je to falilo:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Igrači su se ponašali fantastično, dobili smo Jokića, dobili neke nove igrače, a nedostajao nam je Bogdanović – on je jedan od lidera tima, bilo bi drugačije. Na klupi je veliki trener koji je doneo poslednja dva zlata reprezentaciji… Očekivali smo i nadali se više, a ono što mi se ne sviđa jeste što je naša košarka uvek rešavala stvari u kući, sada se to nije desilo…“ zaključio je Bodiroga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter