0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET PLJUSAK: Počeo je mesec najluđen zabave – Nagradni fond od 4 miliona dinara!

Objavljeno: 04.10.22 u 10:00

Počeo je mesec najluđe zabave, priključite se Oktobarskom Slot Festivalu i osvojite vredne nagrade uz Pragmatic Play igre, nagradni fond od 4.000.000 RSD

Za sve vas kojima je ovih dana potrebna dodatna energija i “ono nešto” što će da vas pokrene,

AdmiralBet-u je pripremio Oktobarski Slot Festival čiji repertoar obećava mesec vrhunske zabave kao i vredne nagrade u ukupnom fondu od 4.000.000 dinara.

Sam početak festivala rezervisan je za najpopularnije Pragmatic Play slot igre i nagrade koje konstantno padaju s neba. To znači da, uz pomoć samo jednog spina, svakog dana i u svakom momentu, možete da osvojite nagradu u iznosu od 500 dinara.

Pored ukupno 50 pripremljenih Pragmatic Play igara, među kojima su neodoljive voćkice i dijamanti, očekuje vas i relativno nova igra “Down the Rails”, inspirisana britanskom istorijom i ličnostima kao što su Čerčil i Šekspir.

Na vama je samo da zavrtite vaš omiljen slot i prepustite se pravoj festivalskoj atmosferi i zabavi.

Sa svim pravilima Pragmatic Play promocije, koja će biti aktivna do kraja oktobra, upoznajte se na sajtu AdmiralBet.rs.

Ukoliko još uvek niste registrovani igrači, isprobajte vašu sreću za vreme trajanja Oktobarskog Slot Festivala i preuzmite specijalan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter