0
Košarka

Nikola Jovic ABA liga, Mega - Borac 23.1.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZA JOVIĆA U MAJAMIJU SAMO LEPE REČI: Došao je sa pravim stavom – voliko kako razmišlja!

Objavljeno: 03.10.22 u 22:19

Pokušaće da se izbori za minutažu.

Srpski reprezentativac i doskorašnji košarkaš Mege, Nikola Jokić, trenutno se nalazi u Americi, gde se zajedno sa Majamijem sprema za predstojeću sezonu. Legenda te franšize Judonis Haslem, imao je samo lepe reči za mladu nadu srpske košarke.

Pokazao je da može da postigne koš iz bilo koje pozicije na parketu. Šutira sa obe ruke, radnik je, vredan momak. Fali mu samo iskustvo, stiče ga iz dana u dan. Takve stvari idu vremenom. Radi sa nama, svaki dan žestoko trenira, nadmeće se. Navikava se na fizikalije koje su potrebne za NBA ligu. Sve pomenute stvari su potrebne za razvitak.

O Jovićevom napretku i radu, govorio je i trener Majamija Erik Spolstra. On je podvukao da je Nikola došao sa pravim stavom i da se posvetio radu na svom telu kako bi se spremio za NBA ligu.

– Volimo kako razmišlja i kako se ponaša. Došao je u Majami sa pravim stavom, pozitivnim. Spreman je da radi. Trenutno se posvetio radu na svom telu, uči sve što je potrebno da bude deo tima. Za sada se odlično snašao. Ne želim u ovom momentu da ocenjujem bilo šta. Pokušavamo da mu pomognemo da se oseća komforno i da stekne rutinu – zaključio je Spolstra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter