0
Evropske lige

FOTO: Twitter/AEK_FC_OFFICIAL

SRBI NASTAVLJAJU DA POSTIŽU GOLOVE: Gaćinović dva puta tresao mrežu protivnika – fantastična reakcija navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 21:31

Srpski fudbaleri u izvanrednoj formi.

Grčki AEK je u 6. kolu domaćeg prvenstva ubedljivo savladao Ionikos sa 4:1, a dva puta se u strelce upisao srpski fudbaler Mijat Gaćinović. Srpski fudbaler je tako najavio navijačima da je spreman za sve što njegov tim očekuje, a oni su ga ispratili gromoglasnim aplauzom.

Već na samom startu meča, u 6. minutu, nekadašnji fudbaler Vojvodine, prvi put je zatresao mrežu gostiju. Nakon 20 minuta igre, prednost je udvostručio Garsija, pa je AEK na odmor otišao sa 2 gola prednosti.

Nastavili su domaći da napadaju i od starta drugog dela igre, a nagrada je stigla u 62. minutu, kada je Arauho pogodio za 3:0. Pun stadion u Atini, želeo je još, a za to se pobrinuo ponovo Gaćinović i to samo nakon 3 minuta, kada je još jednom savladao golmana Ionikosa za 4:0.

Utešni pogodak na ovom susretu za goste, postigao je Elefteriadis u poslednjim momentima susreta. Gaćinović je iz igre izašao u 82. minutu, a tom priliko doživeo je sjajne ovacije grčkih navijača.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter