4
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Crvena Zvezda - MZT Skoplje, ABA Liga 1.10.2022. Oktobar 1. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOKANTNA ODLUKA ABA LIGE U VEZI MEČA PARTIZANA: MZT poručuje „Ovo je nepravda!“

Objavljeno: 03.10.22 u 16:50

Košarkaši MZT Skoplja su suočeni sa najtežim mogućim rasporedom na startu sezone AdmiralBet ABA lige.. Nakon gostovanja Zvezdi, oni su trebali da dočekaju Partizan u Skoplju, u standardnom terminu za ponedeljak, od 21.00 čas, ali je utakmica pomerena za maltene matine termin od 16.00 časova, što je nerazumljivo za meč koji se igra ponedeljkom.

„I sami smo bili šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA o promeni termina, bez konkretnog i valjanog obrazloženja, prebacivanjem lopte na televiziju Arena sport, koja, međutim, nije izašla sa zvaničnim stavom o situaciji. Ali propozicije regionalnog takmičenja su jasne, a to je da liga i Arena sport imaju ekskluzivno pravo da određuju termine, dok se domaćin ništa ne pita“, ističu iz MZT-a.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

„Ovo je idealna šansa da pokažemo jedinstvo i dokažemo da je Aerodrom (opština koja je vlasnik MZT-a) naselje koje i pored svih problema i nepravdi uvek i u svemu stoji iza svojih ljubimaca u plavo-beloj opremi. Vidimo se u ponedeljak na tribinama“, ističe se u saopštenju namenjenom navijačima.

0
0

4 Komentara

    • Kakva nepravda, takvi se pravilata za ABA liga od pocetokot na prethodnata sezona i toa sekoj klub go znaes, taka da ne stanuva zbor za nikakva nepravda.
      Ako se zboruva za nepravda, dali ima pogolema nepravda od toa da eden tim se zgasne, se stavo vo frizider, se fuzionira i potoa prodolzuva da se natprevaruva kako nisto da ne bilo, ili ppdobro kazano dva kluba so ista adresa.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter