2
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

RIKARDO GOMEŠ MISLI DA SRBIJA MOŽE DALEKO U KATARU: Mitrović samo neka tako nastavi!

Objavljeno: 03.10.22 u 21:58

Dominira u crno-belom zajedno sa Nathom.

Rikardo Gomeš je i ove godine jedan od najboljih igrača Partizana. Nakon 2 pogotka u proteklom meču, Bibras Natho se izjednačio sa njim, a Rikardo podvlači, da je najvažnije da ekipa profitira od svega toga.

To što imamo isti golgeterski učinak samo znači da smo obojica pomogli timu i dali doprinos rezultatima. To je dobro i za njega i za mene, a najvažanije je da ekipa ima korist od toga, počeo je Gomeš, a potom je progovorio i o promašenom penalu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice.

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 15: Ricardo Gomes (L) of Partizan in action against Dante (R) of OGC Nice during the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic – Starsport.rs)

Koliko sam dao penala ove sezone? Znate samo da kažete kad se promaši, to je problem.

Partizan će u četvrtak odmeriti snage sa Kelnom u okviru Lige konferencija, a Gomeš veruje da crno-beli mogu do dobrog rezultata.

Verujem da možemo do dobrog rezultata protiv Kelna, koji bi dodatno popravio našu poziciju u grupi. Trenutno smo na drugom mestu sa Nicom, ali naš cilj je jasan, da prođemo dalje. Gledamo napred, svesni smo da će biti teško, jer igramo na strani, ali razmišljamo samo pozitivno. Idemo u Nemačku s namerom da osvojimo ceo plen, ako ne, onda makar bod.

VESTI O PARITIZANU:

Nakon Natha, koji je takođe pričao o šansama Srbije na Svetskom prvenstvu, Gomeš je istakao da možemo daleko dogurati. Takođe, dodao je i da Aleksandra Mitrovića ne treba posebno opisivati.

Saglasan sam sa Nathom. Imate dobre šanse na SP, može Srbija daleko da dogura u Kataru. O Mitroviću je izlišno i trošiti reči, toliko je golova dao, pogotovo u onim najvažnijim mečvima. Samo neka nastavi tako.

0
0

2 Komentara

  1. Grobari trpaju a cigani primaju.sreća pa ovih iz marinkove bare nema mnogo u repki kao ranijih godina kada im je smetalo ime,grb,himna,dres,Stojković Mustafa…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter