0
Odbojka

FOTO: OSS

NEZAPAMĆENO! FIVB MENJA SISTEM TAKMIČENJA USRED PRVENSTVA: Našim zlatnim damama ni to ne smeta!

Objavljeno: 03.10.22 u 08:15

Srbija odlučna u nameri da odbrani titulu svetskog prvaka!

Svetska odbojkaška federacija, FIVB, je nepuna dva sata po objavljivanju tabela grupa II faze, odnosno osmine finala XIX SP 2022. u konkurenciji odbojkašica, još jednom promenila izgled tabela.

Naime, iako je sistemom takmičenja bilo predviđeno da se u II fazu prenose svi rezultati ostvareni u I fazi takmičenja, večeras su na sajtu FIVB objavljene tabele po kojima se prenose samo rezultati ostvareni sa reprezentacijama koje su se plasirale u II fazu.

Po najnovijim informacija sa sajta FIVB u II fazu sve selekcije prenose kompletne rezultate ostvarene u takmičenju po grupama.

Ženska seniorska rerpezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, igraće u II fazi, u F grupi osmine finala u 1. kolu protiv Poljske, u utorak, 4. oktobra od 20.30 časova. U 2. kolu Srbija će igrati protiv Dominikanske Republike u sredu, 5. oktobra od 19.00 časova, a u 3. kolu protiv Tajlanda u petak, 7. oktobra od 15.00 časova. Seniorke Srbije će u poslednjem, 4. kolu igrati protiv Turske u subotu, 8. oktobra od 17.30 časova.

U F grupi će još igrati SAD, Kanada i Nemačka.

U E grupi osmine finala, u Roterdamu će igrati Italija, Belgija, Holandija i Portoriko iz A grupe i Kina, Japan, Brazil i Argentina iz D grupe.

Sve utakmice sa SP 2022. možete gledati na TV Sport Klub.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter