0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@LFC

LIVERPUL SE NADA BOLJOJ FORMI: Klop poručuje: „Dotakli smo najnižu tačku, ne mogu promene brzo!“

Objavljeno: 03.10.22 u 17:38

Ne nalazi se Liverpul u najboljem trenutku, za vikend su preokrenuli Brajton, ali su na kraju ispustili dva boda, a loša igra, doduše više problem sa konstantnošću, prati Redse od starta sezone. Strateg kluba iz Mersisajda, Jirgen Klop, veruje da je ključ svega vreme.

„Posle Napolija smo shvatili da smo dostigli najnižu tačku i da moramo brzo da menjamo stvari. Nismo igrali sa Vulvsima, potom smo pobedili Ajaks, pa nismo igrali sa Čelsijem i ništa nismo mogli da izvučemo iz tog trijumfa nad Holanđanina. Onda je došao Brajton, dobar tim i primili smo dva rana gola. Kad uočite problem i mislite da imate rešenje, očekujete da to bude brzo, ali to u fudbalu nije slučaj“, kaže Klop.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Nije lak rival ni iz četvrtog šešira.

„Mislite da je Kristijano Ronaldo trenutno na vrhuncu samopouzdanja? Dešava se svima nama. Lionel Mesi je prošle sezone imao istih problema. Morate da napravite korak u pravom smeru i kad ste spremni, vraća se i samopouzdanje. U individualnim sportovima se sami izborite. U timskim, morate to zajedno, što je komplikovanije“, dodao je Klop.

Pričao je i o pojačanju Darvinu Nunjezu.

„Novi igrači dođu i želimo da osmah zablistaju, a to se povremeno dešava. Mirni smo. Zaista je važno to što on nije zabrinut. Suspenzija od tri meča mu nije pomogla, to je jasno. Tim nije u formi, a to ne pomaže napadaču“. Mislim da bismo trebali da igramo manje utakmica kako bi unapredili fudbal, jer to nam daje više vremena da treniramo. Nemam neko posebno mišljenje o tome što je pričao“, zaključio je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter