1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ STIŽE NA BRDO: Evo gde i kada možete gledati derbi kola Mozzart bet Superlige Srbije!

Objavljeno: 03.10.22 u 09:50

Očekuje se uzbudljiv duel u srpskoj prestonici!

Poslednja utakmica 13. kola nacionalnog šampionata Srbije zakazana je za ponedeljak, u terminu od 16 časova. Fudbaleri Čukaričkog na Banovom brdu dočekuju Radnički iz Niša. Uz utakmice večitih rivala, ovo je svakako duel koji privlači najviše pažnje kada je u pitanju još uvek aktivno kolo u Mozzart bet Superligi.

Čukarički trenutno zauzima treće mesto na tabeli, sa bodom, ali i dve utakmice manje u odnosu na drugoplasirani TSC iz Bačke Topole. Popularni Real sa Nišave meč sa Brđanima dočekuje sa 12. pozicije, a uloga favorita bez ikakve dileme pripada izabranicima Dušana Kerkeza.

Najbolje kvote za meč dao je naš beting partner Efbet:

Pobeđuje Čukarički: 1.56

Remi: 4.55

Pobeđuje Radnički: 6.20

Meč dodatno privlači pažnju publike kada se u obzir uzme činjenica da se na Banovo brdo vraća Nenad Lalatović, koji je tokom svoje karijere između ostalih timova, sa uspehom predvodio i Čukarički.

Prenos utakmice možete gledati na TV Arena Sport.

0
0

1 Komentara

  1. Ma stiPu Lale Radnike iz NI, dodji ti u Crno&Belu Svetinju (proslost tuznu i ruznu smo ti ooodavno oprostili, kada si ‘usao’ u Grobarsku porodicu Babovic..) da sa mesta glavnog trenera uz pomoc GROBARA DOZIVIS NEZABORAVNE TRENUTKE, MI GROBARI SMO AVANGARDA i U SVEMU UVEK PRVI, tako da, ako nam vec (iz poznatih ‘razloga’) NIJE DOPUSTENO DA BUDEMO PRVACI SRB. BAR ONDA DA SE ZAYE BA VA MO SA SVIMA, A POSEBNO SA „NJIM“..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter