4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LALE PAMTI DA NEKOME SMETA CRVENO-BELI DRES: „Hvala mojim prijateljima iz Zvezde, nek neko ne zameri što su mi došla deca!“ (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 18:23

U derbiju 13. kola Superlige Srbije fudbaleri Čukaričkog i Radničkog iz Niša remizirali su na Banovom brdu, a konačan rezultat je bio 2:2. Imali su nešto više od igre domaći većim delom meča, ali ipak uvek uporni Nenad Lalatović nije dozvolio svojim momcima da popuste, i ipak su izvukli bod na teškom gostovanju.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Upravo se popularni Lale osvrnuo na meč, ali i zamerio pojedincima zbog toga što su mu pominjali dolazak dece na mečeve, u Zvezdinom dresu.

„Pa jesam zadovoljan. U poslednjih pet utakmica primili smo samo jedan gol. Primili smo olako golove, ali nismo zaslužili da izgubimo. Kad uzmete bod Čuki morate biti zadovoljni. Ovaj rezultat je zaslužen, pozdrav svima kojima su ovde došli da me podrže, pogotovu deci i prijateljima iz Zvezde, Pjana i Vidić su mi doneli sreću, naravno uz moju decu. Ovaj bod je za mene kao pobeda. Nadam se da mi neće zameriti neki treneri što su mi došla deca danas, evo nisu u Zvezdinom dresu.“

Nakon meča je Dušan Kerkez rekao sledeće.

„Pa nisam zadovoljan sigurno. Znali smo šta možemo da očekujemo od Radničkog. Nismo odgovorili na duel igru, na te duge i druge lopte. Imali smo vođstvo, naivno smo primili golove, bili smo bliže pobedi, ali moramo da se adaptiramo i da rešavamo utakmice.“

 

0
0

4 Komentara

  1. ..i ja se ooodLicno secam one njihove stare “qanske poslovice-“ChuVAy se zene koya ti shiPu bolje od veKe…“..??!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter