2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LALATOVIĆ DONOSI NEŠTO ŠTO ČUKARIČKI NEMA: Brđani ispustili pobedu u finišu, Radnički se dva puta vraćao! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 17:59

U derbiju 13. kola Superlige Srbije fudbaleri Čukaričkog i Radničkog iz Niša remizirali su na Banovom brdu, a konačan rezultat je bio 2:2. Imali su nešto više od igre domaći većim delom meča, ali ipak uvek uporni Nenad Lalatović nije dozvolio svojim momcima da popuste, i ipak su izvukli bod na teškom gostovanju.

 

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Poveli su domaći na startu meča, kada je Rosić skrivio jedanaesterac nad Badamosijem, a siguran sa bele tačke bio je Marko Docić, koji je upravo matirao čuvara mreža Nišlija. Potom, poništen je gol Đorđa Ivanovića, jer je prethodno Badamosi bio u malom ofsajdu. Rezultat je poravnao sredinom prvog dela Saša Jovanović odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora poravnao rezultat.

Drugo poluvreme je donelo nešto sporiji ritam, Štulić je imao solidnu šansu za Niš, kada nije uspeo da natrči na jednu loptu koja ide kroz petera, ali ipak najbolju šansu imao je Kovač, rezervista, koji je izašao jedan na jedan sa Rosićem, ali je golman odlično reagovao i prosto odbranio zicer, a Adžić je potom promašio gol iz natrčavanja. Ipak Kovač postiže gol, nakon jedne odbijene lopte pet minuta pre kraja meča, i delovalo je da će ostati bodovi na Banovom brdu, ipak mladi Kovačević pravi penal, a Pejović donosi bod svom timu.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Čukarički je sada i dalje treći na tabeli, dok je Radnički uz ovaj bod preskočio Javor, pa se sada nalaze na 12. poziciji.


Standings provided by Sofascore

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter