0
Fudbal

goalkeeper Ivan Kostic (L) and Ricardo Gomes Fudbal-Super League Season 2021/2022 Mladost v Partizan Lucani, 23.09.2021. foto: Starsport.rs ©

KADA SRBIN ZAKLJUČA MREŽU PARALIMNI POBEĐUJE: Kostić ponovo nesavladan, može li da padne rekord iz prethodne sezone!? (FOTO)

Objavljeno: 03.10.22 u 20:09

Važan trijumf za novajlije u elitnom rangu!

U poslednjoj utakmici 5. kola Prve lige Kipra, fudbaleri Paralimnija ugostili su Nea Salamis. Domaćin je ostvario drugi trijumf u sezoni, ponovo bez primljenog gola, na krilima srpskog čuvara mreže, Ivana Kostića. Iskusni golman je briljirao i drugi put na pet mečeva sačuvao mrežu netaknutom. Prethodne sezone, kao članu lučanske Mladosti, u čak 13 navrata mu je pošlo za rukom da ostvari ovakav uspeh, a sada je na dobrom putu da sruši lični rekord.

IK: Ne treba trošiti reči o tome koliko je golmanu važno da ne primi gol, ali prvenstveno čestitam kompletnom timu. Još jednom smo pokazali da posedujemo kvalitet i da ćemo na svakom meču pružiti maksimum. Nastavljamo sa napornim radom, a glavne borbe nas tek očekuju – istakao je Kostić u razgovoru za HotSport odmah nakon meča.

FOTO: Privatna arhiva

Paralimni, koji je od ove sezone član elitnog ranga, pitanje pobednika rešio je u finišu meča.

Najpre je u 78. minutu Onisiforos Rousias zatresao mrežu rivala, da bi samo pet minuta kasnije konačan rezultat postavio mladi Portugalac, Luis Silva.

Od srpskih internacionalaca na terenu se od 68. minuta našao i Marko Jevremović, takođe braneći boje domaćeg sastava.

Paralimni se sada popeo na 10.mesto sa šest osvojenih bodova, dok je Salamis osmi sa jednim bodom više.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter