1
Domaći fudbal

Igor Bondzulic Crvena Zvezda - Javor Superliga Srbije, Super, Liga 27.8.2022. Aug. 27. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JAVOR OSTAO BEZ TRENERA: Nešto mora da se menja u Ivanjici!

Objavljeno: 03.10.22 u 19:13

Otvorio je odlično Javor iz Ivanjice sezonu, bili su jedno od najprijatnijih iznenađenja, ali ipak već osam mečeva uzastopno ne znaju za pobedu. To je uslovilo rastanak sa šefom struke Igorom Bondžulićem.

„Nije moglo dalje… Ekipu je zahvatila apatija, pokušavali smo da pronađemo rešenje, ali nismo uspeli. Poraz od Voždovca podvukao je crvenu liniju. Rastanak je logičan korak“, objasnio je Igor Bondžulić za Sport Klub.

 

„Hvala mojim Ivanjičanima, predsedniku i potpredsedniku, Draganu i Petru Lazoviću, sportskom direktoru Radovanu Ćurčiću… Obezbedili su nam sjajne uslove, vrhunski smo sarađivali“.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Moglo je i gore smatra strateg.

„Ostavljam Javor na 12. mestu, bitno je da nismo ni u zoni ispadanja… Opet, složili smo se u dijagnozi problema, ocenili da je rastanak i najlogičniji. Javoru želim sve najbolje, da i u narednim godinama igra superligaški fudbal. Ivanjici je po svim parametrima tu i mesto“, naglasio je Igor Bondžulić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter