0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter

ĐOKOVIĆ DOPUTOVAO U ASTANU: Vreme je da padne još jedan rekord, konkurencija je paklena! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 11:50

Novak je postavljen za četvrtog nosioca!

Novak Đoković je u nedelju osvojio 89. trofej u karijeri. Srpski teniser je do titule u Tel Avivu stigao bez izgubljenog seta, a u finalnu je bio bolji od hrvatskog igrača, Marina Čilića. Srbin je slavio sa 6:3, 6:3, za sat i 34 minuta igre.

Samo dan kasnije Novak je otputovao u Kazahstan, gde će se u Astani boriti za 90. jubilarni trofej. Ovog puta je u pitanju turnir ATP serije 500, a  ako ga osvoji ponoviće rekord Rodžera Federera. Naime, iako je propustio veći deo sezone, Đoković bi eventualnim osvajanjem prestižne nagrade kompletirao trofeje na turnirama svih kategorija u jednoj sezoni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Astana Open • Kazakhstan Tennis Federation (@ktf.kz)

Težak posao očekuje srpskog asa, koji takmičenje startuje u sredu protiv Kristijana Garina. Novak će se za titulu boriti protiv brojnih poznatih imena, a na spisku učesnika izdvajaju se: Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Feliks Ože-Alijasim, Andrej Rubljov, Hubert Hurkač, Janik Siner.

Đoković je postavljen za četvrog nosioca na takmičenju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Astana Open • Kazakhstan Tennis Federation (@ktf.kz)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter