2
Evrokupovi

Belgrade, Serbia - AUG.23 Delije sever Navijaci UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

DELIJE PAMTE FERENCVAROŠ I PORUČUJU: „Svi znaju za 110.000, najatraktivnija utakmica u grupi!“

Objavljeno: 03.10.22 u 21:38

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak dočekuju na svom stadionu Ferencvaroš u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope. U istoriji je upisana utakmica sa mađarskim predstavnikom pre gotovo pet decenija, a na to se pozivaju i Delije.

„U četvrtak igramo sa klubom koji nam je ostao dužan još pre skoro 50 godina! Mnogi navijači se nisu rodili tada, mnogi ni deceniju posle, ali svi pamte 110.000 ljudi na našem stadionu i rekord koji nikada neće biti prevaziđen, ali i dvomeč gde smo na kraju ispali od ovog tima u polufinalu Kupa pobednika kupova.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

U Uefinim takmičenjima skoro pa 50 godina se nismo videli. Red je da se to isparvi, i da probamo i sad da popunimo stadion i da nosimo naše igrače do pobede. Ferencvaroš je klub sa velikom tradicijom i istorijom, ova utakmica sigurno spada u najatraktivniju u našoj grupi za svakog navijača“, stoji u saopštenju najvatrenijih Zvezinih navijača.

0
0

2 Komentara

  1. …oooodlicna pricha za pootnyichave posrnule dechachice s’chmarakkkane koji chupayu obrve i mazu kosu ‘qeLom’ za…hemo roide…??!!! BraVOooooo .!. XXAAXXAA .!.
    PS..chuj ‘Pamte..’..????!!! Pa ‘oni’ ne mogu da zapamte ni ‘ime’, a posebno NE adresu prethodnog kk za koji su zAViyaLi..?!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter