0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SerieA

DEČKO KOJI JE ODBIO SRBIJU HEROJ U NADOKNADI: Crno-beli nastavili niz, šesta pobeda u nizu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 22:45

Fudbaleri Udinezea nastavili su fantastičan niz, i upisali šestu vezanu pobedu, a sada je žrtva bila Verona, koju su u gostima savladali rezultatom 1:2. Apsolutno su nadigrali crno-beli rivala, u svakom parametru, a pobeda koja je došla nakon preokreta je apsolutno zaslužena.

Poveli su domaći sredinom prvog poluvremena preko Džoša Dojga, i time stekli prednost, i nadu da mogu da dođu do drugog trijumfa. Ipak, kako je vrmee odmicalo, padali su domaći sve više, a odbrana je kapitulirala dvadeset minuta pre kraja, strelac je bio Beto.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

Ipak, to kada je delovalo da će se bodovi podeliti na scenu stupa Lazar Samardžić, koji savršeno šalje cenatršut nakon prekida, a najviši u skoku jeste Jaka Bijol i donosi pobedu svom timu- Šestu vezanu.

Udineze je tako na trećem mestu na tabeli, dok je Verona nastavila užasan niz, znaju za samo jedan trijumf, pa su tako na 18. poziciji.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter