1
Fudbal

FOTO:TWITTER/HATAM_DADDY1980/PRINTSCREEN

BIVŠEG TRENERA ZVEZDE OBEZBEĐENJE IZNELO SA TERENA: Portugalac poludeo zbog crvenog kartona, pa se zaleteo da bije sudiju! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 08:33

Bilo je ‘gusto’ u Iranu!

Na utakmici nacionalnog prvenstva Irana između Estegala i GL Gohara, došlo je do nemilih scena u završnici susreta. Zbog burne reakcije na odluku arbitra, pri rezultatu 1:1 direktan crveni karton zaradio je trener Estegala, Rikardo Sa Pinto.

Portugalski stručnjak, koji je tokom karijere između ostalog predvodio i Crvenu zvezdu, nije uspeo da iskontroliše emocije. Sa Pinto se zaleteo na sudiju u nameri da ga udari. Pokušavali su članovi njegovog stručnog štaba da ga obuzdaju, ali to im je jedva polazilo za rukom.

Portugalac se potom zatrčao ka članovima protivničkog tabora, a onda je usledila reakcija pripadnika obezbeđenja. Sa Pinto je tada izveden sa terena uz dosta muke i problema. Estegala je golom u sudijskoj nadoknadi ipak uspela da izbori trijumf.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter